11
sep

Rapport från Donsö

Den 3-4 september deltog vi på Donsö Shipping Meet tillsammans med vår leverantör Sauercompressors. En bra, intressant och välbesökt mässa.

Läs mer

13
maj

Möt oss på MaskinExpo 23-25/5

Vi kommer i år att delta på MaskinExpo 23-25/5 på STOXA.Där kommer vi att visa våra produkter från DARDA. Olika typer av spräckcylindrar med tillhörande delar.Nedan kan du välja att skriva ut en biljett. Välkommen! 

8
okt

Vi söker underhållstekniker till Kalmar

HydraulaggregatOm du söker nya utmaningar så har vi jobbet för dig. Till vår verksamhet i Kalmar söker vi en tekniker med kompetens inom områdena hydraulik, filtrering och tryckluft. Har DU det som krävs så kan VI erbjuda dig ett stimulerande arbete där den ena dagen …

Läs mer

30
aug

Välkomna att hälsa på oss och våra leverantörer…

I Kalmar är våra leverantörer på plats den 18/9 och i Oskarshamn den 20/9. Missa inte möjligheten att kolla in Diesel-Doris, möta representanter från våra leverantörer och prata filtrering, hydraulik och kompressorteknik. Nu har ni möjligheten att se vilken bredd vi har i …

Läs mer

24
apr

Industrimässa Karlskrona 25-26/4

Imorgon 25/4 och på torsdag 26/4 kan ni besöka oss på Industrimässan på NKT Arena i Karlskrona.Vi berättar gärna om vårt produkt och serviceutbud.VÄLKOMNA!

14
mar

Söders 30 år 2018

I september 2018 blir företaget Söders Maskinservice AB 30 år. Vi kommer att uppmärksamma detta under året med olika aktiviteter, erbjudanden och event. Håll utkik på vår nya hemsida, facebook eller när ni besöker våra butiker!