Entreprenad

DARDA C20 - spräckcylindrar

Entreprenad

Under branschen entreprenad har vi samlat allt som hör till entrepreandarbeten, såsom Stenspräckningsutrustning, rivningssaxar, tillbehör och service till Skogs- och entreprenadmaskiner samt annan demoleringsutrustning. Är det något ni saknar eller vill ni veta mer är ni välkomna att kontakta någon av våra säljare, se information nedan.

Darda Spräckcylindrar & Rivningssaxar

Söders har agenturen för DARDA i Sverige och kan erbjuda er deras Spräckcylindrar i flera olika storlekar, allt från handhållna till maskinburna. Till spräckcylindrarna tillhandahåller vi även olika hydraulaggregat där ni kan välja mellan el, luft eller motordrift. Behöver ni hjälp att installera eller trimma in spräckcylinder/rivningssax finns vi här för er, även reparation och service ligger i vårt uppdrag. Vi har också ett stort sortiment av reservdelar till DARDA:s produkter.

Produkter och Tjänster

Söders Complete Solutions – vi finns här för er!

Skogs- & Entreprenadmaskiner

Har ni maskiner som behöver service? Har en hydraulslang börjat läcka? Det och mycket mer kan vi hjälpa er med. Vi har ett stort utbud av hydraulprodukter såsom pumpar, motorer, slangar och adapters. Filter till olika typer av Skogs- och entreprenadmaskiner finns också i vårt utbud av produkter. Vi utför även service och reparation samt gör oljeanalys.

Produkter och tjänster

Vi står för kvalitet, kompetens och tillgänglighet – Söders Complete Solutions.

Demoleringsutrustning

Söker ni demoleringsutrustning så har ni hittat rätt. Vi kan erbjuda hydraulhammare, krosstänger, rivningstänger, multigrip och skrotsaxar.
Vi har ett brett utbud av hydraulikprodukter för installationer av utrustningarna och kan även hjälpa till med reparation och förebyggande och avhjälpande underhåll. Oljeanalys och partikelräkning kan vi också enkelt utföra på denna typ av utrustning.

Produkter och tjänster

Söders Complete Solutions – er servicepartner

OLA HYDÉN
Försäljning

ola@soders.eu
Tel vx: 0491-130 65
Direkt: 070-190 98 96

HENRIK SYRÉN
Försäljning

henrik@soders.eu
Tel vx: 0491-130 65
Direkt: 070-343 38 50

MIKA RONKAINEN
Försäljning

mika@soders.eu
Tel vx: 0480-250 09
Direkt: 070-234 42 84