Energi

Energi - Vindkraft

Energi

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för er inom branschen vi kallar energi. Nedan hittar ni information specifik för de olika kategorierna – Kärnkraft, Vattenkraft, Kraftvärmeverk och Vindkraft. Vill ni ha mer information eller undrar över något annat är ni alltid välkomna att kontakta någon av våra säljare.

Kärnkraft

Inom kärnkraftssektorn kan Söders erbjuda allt från hydraulikprodukter till högtryckskompressorer för släckning av spänningslåga och gas SF6. Vi finns med er genom hela processen, från inköp av materiel genom installation vidare till service och förebyggande/avhjälpande underhåll.

Produkter och tjänster kärnkraft

Vi står för kvalitet, kompetens och tillgänglighet – Söders Complete Solutions

Vattenkraft

För Vattenkraftsektorn kan vi erbjuda olika lösningar på aggregat och utrustning för reglersystem samt tillföra kompetens rörande allt från hydraulikprodukter till gasgeneratorer. Vi har bred erfarenhet av installationer inom vattenkraftsektorn och kan också erbjuda er service och förebyggande/avhjälpande underhåll.

Produkter och tjänster vattenkraft

Söker ni kvalitet, kompetens och tillgänglighet tveka inte att kontakta oss – Söders Complete Solutions

Kraftvärmeverk och turbindrivna generatorer

Inom detta energi-segment har vi möjligheten att erbjuda er ett stort spektrum av hydraulikprodukter. I vårt sortiment finns även startluftskompressorer, rörsystem för luft och gas, andningsluftskompressorer och filter. Vi finns tillgängliga från beställning till installation och kan även erbjuda er service och avhjälpande/förebyggande underhåll.
Vill ni ha en samarbetspartner som finns där för er med kvalitet, kompetens och tillgänglighet?

Produkter och tjänster

Söker ni en pålitlig servicepartner – anlita oss – Söders Complete Solutions

Vindkraft

Oftast hör man bara det svischande ljudet när vindkraftverket är igång, men för att det skall snurra så behövs det ju en hel del. Vi på Söders kan hjälpa er att hitta just de produkter ni är ute efter. I vårt sortiment finns det allt från aggregat till bromsar och skevning, hydrauliska ledningskomponenter till filter.
Vi tillhandahåller även reparation, service och underhåll med tekniker på plats eller i någon av våra verkstäder.

Produkter och tjänster vindkraft

Vi står för kvalitet, kompetens och tillgänglighet – Söders Complete Solutions

HENRIK SYRÉN
Försäljning

henrik@soders.eu
Tel vx: 0491-130 65
Direkt: 070-343 38 50

OLA HYDÉN
Försäljning

ola@soders.eu
Tel vx: 0491-130 65
Direkt: 070-190 98 96

MIKA RONKAINEN
Försäljning

mika@soders.eu
Tel vx: 0480-250 09
Direkt: 070-234 42 84