Branscher

Branscher

Vi arbetar inom många olika branscher, såsom Energi, Entreprenad, Industri och Sjöfart med hydraulik, kompressorteknik, filtrering, med mera.

Vi kan även hjälpa er som har en mer nischad bransch, till exempel sjukvård, räddningstjänst, matförpackningsindustri eller fiskodling, med era applikationer inom dessa områden.

Hjälp?

Är ni i behov av en ny kompressor? Vill ni göra en luftmätning eller läckagesökning på luftsystemet? Behöver ni en ombyggnation av ert hydraulsystem för någon del av er verksamhet/produktion? Vill ni ha en analys av oljans kvalitet i hydraulsystemet? Behöver ni stenspräckningsutrustning, typ DARDA, eller rivningssaxar? Allt detta och en hel del annat har vi möjlighet att hjälpa er med. Våra säljare finns alltid till hands och jobbar för att hitta bra lösningar för er och era applikationer.

Service och reservdelar

Behöver ni hjälp med service av era olika aggregat/kompressorer eller är det ett hydraulaggregat anpassat just efter era krav och behov som behövs? Har ni behov av en uppgradering gällande filtrering i ert hydraulik- eller luft/gassystem? Eller vill ni bara ha reservdelar eller utbytesfilter till er befintliga anläggning? Behöver ni nya kilar och bleck till er DARDA C12? Att göra specialanpassade hydraulaggregat är en del av vår vardag och vi kan ta fram avtal för både förebyggande och avhjälpande underhåll. Våra innesäljare kan hjälpa er med reservdelar och med hjälp av våra  välutbildade servicetekniker inom hydraulik, kompressorteknik och filtrering löser vi även de mest akuta reparationerna och problemen som kan uppstå.

Allt detta och lite till kan vi på Söders hjälpa er med!

På denna sida har vi samlat information under de olika branscherna så att ni lättare skall kunna hitta det som är till nytta och intressant för just er verksamhet. Om ni fortfarande inte hittar det ni söker är ni välkomna att kontakta oss.

Söders Complete Solutions – kvalitet, kompetens och tillgänglighet.

Kontakta oss
DARDA C20 - spräckcylindrar
Gasgenerering - Nischade branscher